***       Водещите вечерни новини       на 31 октомври 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 31 октомври 
Коментари Харесай

Водещите новини! Нинова отказа подкрепа от ГЕРБ за Ваня Григорова. Терзиев планира да се захване с проблемите с „Топлофикация“


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 31 октомври   

 

„ Очаквам нашият претендент да се разграничи от тази позиция на Борисов (за поддръжка, б.р.). Това ръководство на ГЕРБ в София в последните 18 години би трябвало да бъде заменено “, акцентира тя.

***

Конкретно: 

По думите му новият кмет би трябвало предпочитано да стартира работа по проблемите, свързани с „ Топлофикация ", сметосъбиране и инфраструктурните планове.

„ При срещи с хора в неравностойно състояние хората ми споделиха, че общината е абдикирала от обществените политики. Едно от нашите обещания е да променим това. Поехме ангажимент да създадем съвещателен съвет по казуса, който да работи “, добави той.

***

Провали се съвещанието на краткотрайната комисия за изследване на всички обстоятелства и условия, свързани със сигурността на машинното гласоподаване, заради неспособност на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев да се яви пред депутатите, защото е възпрепятстван, съобщи кореспондент на Novini.bg.

***

Назначиха защита на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, написа NOVA.

До решението се е стигнало след получени закани.

***

ОИК в Борован е сезирала прокуратурата и тече следствие. Вече са разпитани очевидци и членове на СИК и ОИК Борован, следва да бъдат разпитан и претендент от съответна политическа партия.

***

„ България беше една от дребното страни, които започнаха да се готвят за продължителна война в Украйна. 

Първоначалната ни оценка беше за 5 години, само че този небосвод може да се окаже пай. 

Затова не предвиждаме неотдавнашен край за задачите на икономическото и финансово обмисляне “, сподели българският финансов министър Асен Василев, който е формален посетител на провеждащата се в Солун първа интернационална конференция „ Форум за съгласуваност на Югоизточна Европа ".

Българските управляващи са стъпили на няколко сюжета, които да им послужат като насочна точка за сегашната война в Украйна – като измежду тях са югославски сюжет и иракски сюжет. Асен Василев напомни, че спорът в Югославия продължи 7 години, поради че той не носеше този геополитически заряд и беше през 90-те години.

***

Издирваният предприемач Тони Иванов е арестуван в София. Той се търсеше с европейска заповед за арест от няколко месеца.

***

Европа продължава да построява уреди за полутечен природен газ макар стабилизирането на вноса на синьо гориво и прогнозите за спад на потреблението му, се показва в разбор на Института за енергийна стопанска система и финансови разбори (ИЕИФА - IEEFA), оповестен през днешния ден на уеб страницата му.

***

***

Според Бригадите " Изедин ал Касам ", военното крило на палестинското ислямистко придвижване, което управлява Газа, е атакувало четири военни машини на израелската войска южно от град Газа.

В северните покрайнини на града танк и булдозер са били атакувани с две противотанкови ракети, като израелска военна техника е била обстрелвана и на други места в същия бранш.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР